Over ons

Wij zijn Peter Kaim en Inez de Zwart. Beiden afkomstig uit Amersfoort. En wij delen een ideaal en dat is handen en voeten geven aan circulair denken en doen. 033PP is een samenwerking tussen ons beide bedrijven. Op deze website zullen we daar meer over gaan delen, want we zijn nog in ontwikkeling.

Over Inez:

Ruim twee jaar geleden ben ik machines gaan maken om plastic te recyclen. Geïnspireerd door ‘Precious Plastic’. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf ‘UP!’. Inmiddels ben ik redelijk bedreven in het maken van balken, sieraden en lampen van afvalmateriaal. (plastic dus!) En UP! staat daarbij natuurlijk voor UP!cycling. 

Ik ben een zeer praktisch ingestelde ontwerper die steeds de gulden middenweg zoekt tussen tijd, budget, artistieke inhoud en restricties van de plek waar mijn werk komt te staan. Het plezier zit hem vooral in het improviseren en zoeken naar de eenvoud in oplossingen.

​Over Peter:

De afgelopen 5 jaar heb ik veel geleerd over (zwerf)afval en hergebruik door het ontwikkelen en geven van lessen voor zowel basis als voorgezet onderwijs. Mijn ervaring is dat veel mensen graag willen hergebruiken alleen niet weten hoe en waarom.

Als (gast)docent op lager en voorgezet onderwijs neem ik kinderen en volwassenen graag mee in de mooie wereld van verwonderen en bewonderen. Dit doe ik vanuit mijn eigen nieuwsgierigheid en via mijn eigen bedrijf, Solutie. Mijn passie, opgedane kennis en gedrevenheid zet ik graag in om onze wereld toekomst bestendiger te maken.